Coaching la Superlativ
Integrative Nutrition Health Coach (INHC)

office@coachinglasuperlativ.ro

Despre Info Servicii Evenimente Blog #1000 Esente de viata Resurse Contact

Spiritual coaching

Ca și coach care practică abordarea holistică a omului, dețin un respect sacru pentru cei ce apelează la mine, tratându-i ca pe ființe eminamente spirituale chiar dacă au ajuns deconectați de ei înșiși. Știu că un om apelează la mine în primul rând pentru că se simte rupt de Sine, spectatori la propria viață, oameni care își doresc reconectare și îndrumare profundă, interioară. Este misiunea mea de a inspira și pe alții să se împuternicească de la vocea lor autentică interioară, cea care le poate da creativitate, împlinire, sens și putere. Și toate acestea pentru că pentru mine omul este în primul rând o ființă spirituală.

Cred că suntem cu toții un întreg din care nu lipsește nimic și avem din abundență resurse pentru orice am întâmpina în viață. Și mai cred că umbra din noi  este la fel de valoroasă ca și lumina. Cred că deținem în noi îndrumarea, înțelepciunea și răspunsurile pe care le căutăm astăzi. Cred în călătoria vieții noastre ca o neîncetată chemare de a ne regăsi din nou și din nou.

Spiritual CoachingVom aborda sesiunile noastre de coaching ca un șir de posibilități nelimitate în a crea responsabilitatea și structura de care ai nevoie pentru a sprijini adevărul din viața ta. Fiecare sesiune este unică pentru tine ca persoană, pentru calea ta, și, în funcție de nevoile și valorile tale. Ca și coach al tău voi colabora cu tine să dai la o parte toate straturile sub care te-ai ascuns, astfel încât să ajungi să-ți creezi viața la care ai fost chemat.

Probabil ai ajuns în faza în care îți pui întrebari de genul celor de mai jos:

Ce este viața și despre ce este?

Există ceva mai bun pentru mine în viață?

Ce este spiritualitatea? Care este adevărul?

Cum îmi pot găsi drumul și împlinirea?

Care este scopul și misiunea mea ca om?

Dacă îți pui astfel de întrebări, atunci coaching-ul spiritual poate fi instrumentul de care ai nevoie în călătoria spre tine.

Spiritualitatea poate fi definită pur și simplu ca fiind legătura care aduce echilibru în toate domeniile vieții (de afaceri, personale, familiale, financiare etc.), care creează armonie în sine și care îți oferă calea prin care poți ajunge înapoi la echilibru atunci când te simți pierdut. Această caracteristică a ta te împuternicește pentru a-ți defini obiectivele proprii, valorile, credințele, abilitatea de a-ți crea propria definiție a spiritualității și a ceea ce înseamnă să fii spiritual - pentru că este într-adevăr o definiție individuală și personală. Definirea și exprimarea spiritualității va fi diferită față de vecinii tăi, chiar și colegii de serviciu, uneori chiar de familia ta.

Apariția coaching-ului spiritual, holistic și de viață a asistat și împuternicit nenumărați oameni, oameni la fel ca tine, pentru a-și crea sau redefini viața lor, oameni care au trecut dincolo de limitele lor anterioare. Miracolele devin astfel evenimente de zi cu zi, pe măsură ce înveți să descoperi și să conștientizezi însăși miracolul vieții. Coaching-ul poate fi folosit pentru a te ajuta să dezvolți conexiunea și convingerile tale spirituale și / sau religioase sau pentru a te împuternici pur și simplu în multe alte domenii ale vietii tale dintr-o perspectivă spirituală.

Rolul unui coach este de a te ajuta să înțelegi că dintr-o perspectivă spirituală nu există limite în ceea ce este posibil. Cea mai mare premisă a călătoriei spirituale implică depășirea limitelor pe care ți le-ai pus tu, societatea, școala, familia. Această perspectivă are deschideri spre infinit. Procesul de coaching spiritual este, de asemenea, holistic. Deoarece cuprinde corpul, emoțiile, mintea și spiritul, viața ta ca un întreg. Esența coachingului spiritual este descoperirea și îmbrățișarea măreției adevăratei tale identitați.

În procesul de coach-ing spiritual:

 • vei învăța să crezi în tine. Pentru că, atunci când înțelegi ca tu ești o ființă spirituală care are o experiență fizică, vei înțelege, de asemenea, că ești o persoană fizică magnifică, cu potențial infinit și vei începe să recunoști acest lucru în alte ființe, în semenii tăi. Atunci când se întâmplă acest lucru, viața capătă un nou înțeles.
 • vei învăța cum să preiei controlul asupra vieții tale. Probabil că rulezi pe pilot automat, în multe domenii din viața ta, controlate de ceea ce ai fost învățat să crezi și ce alții se așteaptă de la tine să crezi. Pentru ca să poți înflori cu adevărat trebuie să preiei controlul și să schimbi cursul.
 • vei învăța să înțelegi sau să descoperi scopul vietii tale și darurile naturale cu care te-ai născut. Tu ești (ca noi toți) aici pe pământ pentru un motiv, cu daruri magnifice pentru a împărtăși și altora, menit să trăiești în armonie cu scopul vieții tale
 • vei fi ghidat pentru a-ți descoperi, realiza și defini scopul vieții tale, misiunea. Să-ți dezvolți claritate cu privire la ceea ce vrei cu adevărat în viața ta. Acest lucru implică stabilirea unor obiective și luarea de măsuri pentru a realiza visele tale și pe măsură ce faci acest lucru, viața ta capătă cu adevărat un nou sens.
 • vei fi ajutat să recunoști și apoi să schimbi modelele comportamentale autodistructive care te țin pe loc.
 • coaching-ul holistic și spiritual nu este terapie, consiliere sau psihoterapie și nu este un substitut adecvat pentru îngrijirea medicală fizică sau boală mentală, tratamente medicale sau terapii, alte terapii naturale sau aliate și consiliere.

Află mai mult despre acest serviciu de coaching:

Numele*:
Adresa de email*:
Sunt de acord să fiu contactat prin email și/sau telefonic
Telefon:
Mesaj (scrie aici care este situația pentru care cauți o rezolvare)*:
Întrebare de securitate: Cate roti are o bicicleta? (raspundeti in litere)
Răspuns la întrebarea de securitate*:
Holistic Life Coaching

Holistic Life Coaching

Un coach va face pentru mintea ta ceea ce un antrenor personal va face pentru corpul tău.
Află mai mult »
NLP Coaching

NLP Coaching

Esența procesului de NLP coaching este cercetarea interacțiunii dintre obiective, credințe si valori și felul cum acestea ne influențează viața.
Află mai mult »
Business Coaching

Business Coaching

Rolul unui bussines coach este de a antrena proprietarii de afaceri oferindu-le orientare, sprijin, responsabilitate și încurajare.
Află mai mult »
Secret Coaching

Secret Coaching

Secret coaching-ul este o îmbinare originală între coaching și mistery shopping. Procesul de coaching trebuie să urmeze imediat după cel de mistery shopping,altfel se transformă totul într-un instrument de spionaj neaducător de beneficii.
Află mai mult »
Health Coaching

Health Coaching

În loc de a prescrie o dieta un health coach va construi programe de wellness individualizate pentru a satisface nevoile clienților lor.
Află mai mult »
Group Coaching

Group Coaching

Coaching-ul de grup este un spațiu de conversație intimă, axat pe stabilirea obiectivelor, aprofundarea gradului de conștientizare în jurul problemei-cheie, luarea de măsuri, responsabilizare
Află mai mult »
Spiritual coaching

Spiritual coaching

Esența coachingului spiritual este descoperirea și îmbrățișarea măreției adevăratei tale identitati.
Află mai mult »
Coaching pentru adolescenți

Coaching pentru adolescenți


„Adolescenții nu sunt monștri. Ei sunt doar oameni care încearcă să învețe cum să-și facă loc în rândul adulților , care, probabil, nu sunt nici ei atât de siguri de ei înșiși” (Virginia Satir)
Află mai mult »
Daca vrei sa lucrezi cu mine, mă poti contacta pe mail la coachinglasuperlativ@gmail.com sau la telefon 0748 210 397. Dacă nu răspund imediat, probabil că sunt într-o ședință de coaching și, dacă îmi dai un SMS, te voi suna înapoi.

Nu exista comentarii pentru aceasta pagina.

Adauga comentariu





Intrebare de securitate:

Cate luni sunt intr-un an? (raspundeti in cifre)


Cum se țin ședințele?

Ședințele se țin individual, față în față, pe Skype sau la telefon (doar în timpul săptămânii).

Cele de grup se vor ține la o locație ce va fi comunicată participanților.

Secret coaching-ul se va ține la locația indicată de solicitant.

Cum îți faci programare?

Pentru a-ți face o programare, îmi poți scrie la una dintre adresele de mail: office@coachinglasuperlativ.ro sau coachinglasuperlativ@gmail.com .

De asemenea, te poți programa telefonic, la 0748210397 (poți suna între orele 10-17; dacă nu răspund pe loc, trimite-mi un SMS și te voi suna înapoi).

Vino la o ședință de coaching
 • Dacă ești în căutarea unui răspuns, ești blocat într-o anumită situație, cauți ceva cu îndârjire
 • Te simți depăsit, obosit, deprimat, fără țel și bucurie în viață
 • Îți dorești performanță, evoluție în bussines sau viața profesională, în relațiile personale
 • Îți pui întrebări existențiale 
 • Dorești să fie ascultat fără a fi judecat