Secret Coaching
Coaching la Superlativ
Integrative Nutrition Health Coach (INHC)

office@coachinglasuperlativ.ro

Despre Info Servicii Evenimente Blog #1000 Esente de viata Resurse Contact

Secret Coaching

Secret coaching - echipe mai eficiente in compania ta!Secret coaching-ul este o îmbinare originală între coaching și mystery shopping. Dar să le luăm pe rând.

Coachingul am scris AICI ce este. Procesul de coaching trebuie să urmeze imediat după cel de mystery shopping. Altfel, primul nu va fi decât o pâră între adulți, un spionaj fără folos și beneficii pentru companie.

Mystery shopping-ul este o metodă excelentă de îmbunătățire a afacerii, pe baza feed-back-ului direct. Adică managerul, directorul, antreprenorul etc angajează „cumpărători/clienți sub acoperire”, care apoi îi pot da un feed-back complet despre cum au perceput toată experiența din papucii unui client beneficiar al serviciilor pe care firma respectivă le oferă.

Însă, dacă datele raportului dat de mystery shopper nu sunt urmate imediat de un proces de coaching cu angajații respectivi, dar și cu managerul companiei, pot spune că acest proces va fi mai mult aducător de tulburare, stres psihologic, învinovățiri fără nici un fel de rezultat.

Folosind instrumentul mystery shopping ca unealtă de dezvoltare, mai degrabă decât un instrument de spionaj, veți culege mai multe recompense. În mystery shopping nu este vorba despre "a-i prinde pe acei angajați care fac ceva greșit”, ci, mai degrabă este vorba despre "a vedea ce fac angajații bine și cum putem crește și îmbunătăți ce avem", acționând asupra acestor informații prin diverse tactici de creștere a performanței.

Cum utilizezi informațiile culese prin procesul de mystery shopping, aceea îți dă diferența între succes și faliment. Tocmai de aceea nu contractez comenzi pentru mystery shopping fără proces de coaching ulterior atât cu angajații cât și cu angajatorii.

Află mai mult despre acest serviciu de coaching:

Numele*:
Adresa de email*:
Sunt de acord să fiu contactat prin email și/sau telefonic
Telefon:
Mesaj (scrie aici care este situația pentru care cauți o rezolvare)*:
Întrebare de securitate: Cate roti are o bicicleta? (raspundeti in litere)
Răspuns la întrebarea de securitate*:
Holistic Life Coaching

Holistic Life Coaching

Un coach va face pentru mintea ta ceea ce un antrenor personal va face pentru corpul tău.
Află mai mult »
NLP Coaching

NLP Coaching

Esența procesului de NLP coaching este cercetarea interacțiunii dintre obiective, credințe si valori și felul cum acestea ne influențează viața.
Află mai mult »
Business Coaching

Business Coaching

Rolul unui bussines coach este de a antrena proprietarii de afaceri oferindu-le orientare, sprijin, responsabilitate și încurajare.
Află mai mult »
Secret Coaching

Secret Coaching

Secret coaching-ul este o îmbinare originală între coaching și mistery shopping. Procesul de coaching trebuie să urmeze imediat după cel de mistery shopping,altfel se transformă totul într-un instrument de spionaj neaducător de beneficii.
Află mai mult »
Health Coaching

Health Coaching

În loc de a prescrie o dieta un health coach va construi programe de wellness individualizate pentru a satisface nevoile clienților lor.
Află mai mult »
Group Coaching

Group Coaching

Coaching-ul de grup este un spațiu de conversație intimă, axat pe stabilirea obiectivelor, aprofundarea gradului de conștientizare în jurul problemei-cheie, luarea de măsuri, responsabilizare
Află mai mult »
Spiritual coaching

Spiritual coaching

Esența coachingului spiritual este descoperirea și îmbrățișarea măreției adevăratei tale identitati.
Află mai mult »
Coaching pentru adolescenți

Coaching pentru adolescenți


„Adolescenții nu sunt monștri. Ei sunt doar oameni care încearcă să învețe cum să-și facă loc în rândul adulților , care, probabil, nu sunt nici ei atât de siguri de ei înșiși” (Virginia Satir)
Află mai mult »
Cum se țin ședințele?

Ședințele se țin individual, față în față, pe Skype sau la telefon (doar în timpul săptămânii).

Cele de grup se vor ține la o locație ce va fi comunicată participanților.

Secret coaching-ul se va ține la locația indicată de solicitant.

Cum îți faci programare?

Pentru a-ți face o programare, îmi poți scrie la una dintre adresele de mail: office@coachinglasuperlativ.ro sau coachinglasuperlativ@gmail.com .

De asemenea, te poți programa telefonic, la 0748210397 (poți suna între orele 10-17; dacă nu răspund pe loc, trimite-mi un SMS și te voi suna înapoi).

Vino la o ședință de coaching
  • Dacă ești în căutarea unui răspuns, ești blocat într-o anumită situație, cauți ceva cu îndârjire
  • Te simți depăsit, obosit, deprimat, fără țel și bucurie în viață
  • Îți dorești performanță, evoluție în bussines sau viața profesională, în relațiile personale
  • Îți pui întrebări existențiale 
  • Dorești să fie ascultat fără a fi judecat