Coaching la Superlativ
Integrative Nutrition Health Coach (INHC)

office@coachinglasuperlativ.ro

Despre Info Servicii Evenimente Blog #1000 Esente de viata Resurse Contact

NLP Coaching

NLP-ul (neuro-programarea lingvistică) este studiul excelenței umane. Adică a studiat și a adunat la un loc comportamentele, gândirea și acțiunile oamenilor de succes din diferite domenii pentru a le modela, a găsi diferite tehnici prin care și tu să poți face asta.

NLP-ul implică și studiază trei domenii (mintea și modul în care gândim, limbajul și felul în care ne folosim de acesta, obiectivele și felul în care ne plănuim acțiunile, astfel încât să obținem ceea ce ne-am propus).

NLP-ul este primul domeniu care studiază și abordează omul din interior spre exterior, pornind de la valori și credințe, stări emoționale, toate acestea reflectându-se în construirea realității lumii exterioare.

Atunci când este folosit ca instrument în coaching, NLP-ul adaugă procesului de coaching viteză, tehnici simple, cercetarea raportului dintre obiective, convingeri și valori, cât și raport și încredere între client și practician.

NLP-ul este un "manual de instrucțiuni" pentru folosirea creierului! La școală și facultate am învățat lucruri minunate, cum ar fi istoria și geografia și algebra. Dar nu am învățat prea multe despre modul în care să ne simțim bine sau să avem relații bune. Aici intervine NLP-ul și ne adaugă aceste informații esențiale pentru împlinirea și fericirea noastră. De aceea mai este denumit „tehnologia minții” sau „știința despre succes”.

NLP coaching-ul este nu numai despre a face schimbări, ci și despre o îmbunătățire continuă a vieții. Dacă vorbim despre realizarea a ceva, acesta este un vis. Dacă îl planificăm, atunci este posibil. În cadrul procesului de NLP coaching, oamenii ajung să vadă dincolo de ceea ce sunt astăzi, privind la ceea ce ei pot deveni mâine și lucrând la credința și sistemul lor de valori. Oamenii sunt scosș din zona lor de confort, aceasta fiind condiția obligatorie pentru apariția schimbărilor majore în viață.

Domeniile în care acționează NLP coaching-ul:

1. Relații

2. Carieră

3. Educație

4. Sănătate

5. Finanțe


Beneficiile NLP coaching-ului includ (conform unui studiu realizat de către Federația Internațională de Coaching):

 • Creșterea conștiinței de sine
 • Setarea mai bună a obiectivelor
 • Viață mai echilibrată
 • Reducerea nivelului de stres
 • Creșterea încrederii în sine
 • Îmbunătățirea calității vieții
 • Îmbunătătțrea abilităților de comunicare
 • Îmbunătățirea sănătății
 • Relații de familie și sociale mai bune

 

Ai nevoie de NLP coaching dacă:

 • suferi de anxietate și stres - NLP coaching-ul poate fi o metodă eficientă pentru combaterea sentimentelor de stres și de anxietate, deoarece identifică tiparele de gândire care ar putea fi cauza presiunii. De îndată ce aceste tipare sunt recunoscute, ele pot fi eliminate.
 • ai nevoie de sănătate și bunăstare - una dintre cele mai importante idei care stau la baza NLP-ului este faptul că mintea și corpul sunt strâns legate. Prin îmbunătățirea modului în care gândim despre lume, despre viață în general, ne putem îmbunătăți sănătatea și bunăstarea corpului nostru.
 • dacă te confrunți cu temeri și fobii - NLP-ul este bine cunoscut pentru eficacitatea sa în a ajuta oamenii să își elimine temerile și fobiile, dezvăluind procesul de gândire din spatele acestora. NLP-ul poate schimba modul în care o persoană gândește și simte cu privire la ceea ce era cauza fricii sale.
 • vrei să-ți îmbunătățești relațiile – acestea sunt bazate pe comunicare și, cele mai des întâlnite probleme apar atunci când oamenii nu comunică sau nu exprimă modul în care se simt. NLP-ul poate ajuta o persoană să devină mai conștientă de modul în care comunică. Înțelegerea acestui lucru poate ajuta oamenii să accepte faptul că alții pot avea diferite puncte de vedere. Prin dezvoltarea empatiei, o persoană va construi mai ușor relații puternice și de lungă durată.
 • ai nevoie să-ți crești nivelul stimei de sine – este des întălnit la oameni să își pună propriile termene și limitări, să trăiască ghidați de propriile convingeri limitative. Tehnicile folosite în NLP coaching pot ajuta persoana respectivă să rupă vechile obiceiuri și credințe și să câștige noi abilități, pe măsură ce învață cum să ia decizii bazate pe visele sale, nu pe temerile sale.
 • ai nevoie sa crești în afaceri - NLP coaching-ul este un instrument excelent pentru a înțelege oamenii și căile lor de comunicare, îmbunătățind modul în care aceștia comunică și capacitatea lor de a empatiza, de a negocia cu colegii, angajații și managerii.

Află mai mult despre acest serviciu de coaching:

Numele*:
Adresa de email*:
Sunt de acord să fiu contactat prin email și/sau telefonic
Telefon:
Mesaj (scrie aici care este situația pentru care cauți o rezolvare)*:
Întrebare de securitate: Cate zile sunt intr-o saptamana (raspundeti in litere, de ex "sapte")
Răspuns la întrebarea de securitate*:
Holistic Life Coaching

Holistic Life Coaching

Un coach va face pentru mintea ta ceea ce un antrenor personal va face pentru corpul tău.
Află mai mult »
NLP Coaching

NLP Coaching

Esența procesului de NLP coaching este cercetarea interacțiunii dintre obiective, credințe si valori și felul cum acestea ne influențează viața.
Află mai mult »
Business Coaching

Business Coaching

Rolul unui bussines coach este de a antrena proprietarii de afaceri oferindu-le orientare, sprijin, responsabilitate și încurajare.
Află mai mult »
Secret Coaching

Secret Coaching

Secret coaching-ul este o îmbinare originală între coaching și mistery shopping. Procesul de coaching trebuie să urmeze imediat după cel de mistery shopping,altfel se transformă totul într-un instrument de spionaj neaducător de beneficii.
Află mai mult »
Health Coaching

Health Coaching

În loc de a prescrie o dieta un health coach va construi programe de wellness individualizate pentru a satisface nevoile clienților lor.
Află mai mult »
Group Coaching

Group Coaching

Coaching-ul de grup este un spațiu de conversație intimă, axat pe stabilirea obiectivelor, aprofundarea gradului de conștientizare în jurul problemei-cheie, luarea de măsuri, responsabilizare
Află mai mult »
Spiritual coaching

Spiritual coaching

Esența coachingului spiritual este descoperirea și îmbrățișarea măreției adevăratei tale identitati.
Află mai mult »
Coaching pentru adolescenți

Coaching pentru adolescenți


„Adolescenții nu sunt monștri. Ei sunt doar oameni care încearcă să învețe cum să-și facă loc în rândul adulților , care, probabil, nu sunt nici ei atât de siguri de ei înșiși” (Virginia Satir)
Află mai mult »
Daca vrei sa lucrezi cu mine, mă poti contacta pe mail la coachinglasuperlativ@gmail.com sau la telefon 0748 210 397. Dacă nu răspund imediat, probabil că sunt într-o ședință de coaching și, dacă îmi dai un SMS, te voi suna înapoi.

Nu exista comentarii pentru aceasta pagina.

Adauga comentariu

Intrebare de securitate:

Ce culoare are iarba?


Cum se țin ședințele?

Ședințele se țin individual, față în față, pe Skype sau la telefon (doar în timpul săptămânii).

Cele de grup se vor ține la o locație ce va fi comunicată participanților.

Secret coaching-ul se va ține la locația indicată de solicitant.

Cum îți faci programare?

Pentru a-ți face o programare, îmi poți scrie la una dintre adresele de mail: office@coachinglasuperlativ.ro sau coachinglasuperlativ@gmail.com .

De asemenea, te poți programa telefonic, la 0748210397 (poți suna între orele 10-17; dacă nu răspund pe loc, trimite-mi un SMS și te voi suna înapoi).

Vino la o ședință de coaching
 • Dacă ești în căutarea unui răspuns, ești blocat într-o anumită situație, cauți ceva cu îndârjire
 • Te simți depăsit, obosit, deprimat, fără țel și bucurie în viață
 • Îți dorești performanță, evoluție în bussines sau viața profesională, în relațiile personale
 • Îți pui întrebări existențiale 
 • Dorești să fie ascultat fără a fi judecat