Health Coaching
Coaching la Superlativ
Integrative Nutrition Health Coach (INHC)

office@coachinglasuperlativ.ro

Despre Info Servicii Evenimente Blog #1000 Esente de viata Resurse Contact

Health Coaching

Health coaching - coaching pentru sanatateCe este un health coach?

Un health coach este o autoritate de wellness și mentor de susținere, care motivează oamenii să cultive alegeri pozitive de sănătate. Ca și health coach, iți asiști clienții în a-și atinge obiectivele lor de sănătate prin ajustări ale stilului de viață și de comportament. În loc de a prescrie o dietă, un health coach va construi programe de wellness individualizate pentru a satisface nevoile clienților săi.

Având în vedere importanța prevenției bolilor, coaching-ul legat de sănătate este văzut ca un aspect vital de a crea schimbări de stil de viață sănătos. Nu numai că există o schimbare în a trăi o viață mai sănătoasă, dar oamenii descoperă că și a-i ajuta pe alții să devină mai sănătoși poate aduce o imensă împlinire.

Există o cerere din ce în ce mai mare pentru coaching-ul sănătății, ca una dintre cele mai eficiente metode de îmbunătățire a sănătății.

Doresc servicii de coaching pentru sănătatea mea!

Suntem în pragul unei revoluții în sănătate! Bolile cronice sunt epidemia generației noastre și oamenii au nevoie disperată de nutriție corectă și de reorientare a stilul de viață pentru a-si redobândi sănătatea.

Relațiile, exercițiile fizice, cariera, și spiritualitatea sunt la fel de importante pentru sănătatea ta ca alimentele pe care le mănânci. Acestea patru ne hrănesc întâi, chiar dacă nu vin într-o farfurie. Un health coach înțelege acest lucru și practică o abordare holistică a clientului, pentru a sprijini întreaga sa persoană. De exemplu, la locurile noastre de muncă petrecem mai mult timp decât în familie. Dacă serviciul nostru este unul frustrant, stresant și neplăcut, acest lucru se va răsfrange asupra întregii stări de sănătate a organismului. Când vii frustrat și nervos de la servici, îți găsești alinarea în mâncare, cantități mari, rafinată și nesănătoasă, ca o refulare a frustrărilor de peste zi.

Există mai mulți factori care trebuie luați în calcul pentru găsirea echilibrului sănătății și programului individualizat de urmat: obiceiuri alimentare în familie, tipul de corp, preferințele personale, circumstanțele de viață, program, locație, acces la resurse, și multe altele. Punerea tuturor acestor informații la un loc într-un fel care să aibă sens și o notă personală ajută la succesul procesului de health coaching.

Un coach oferă informații personalizate, care sunt relevante pentru tine și provocările tale individuale sau obiective, și, cel mai important, îți oferă posibilitatea de a pune întrebări și de a beneficia de susținere pe toată durata procesului de coaching.

 

Află mai mult despre acest serviciu de coaching:

Numele*:
Adresa de email*:
Sunt de acord să fiu contactat prin email și/sau telefonic
Telefon:
Mesaj (scrie aici care este situația pentru care cauți o rezolvare)*:
Întrebare de securitate: Ce culoare are iarba?
Răspuns la întrebarea de securitate*:

Health coaching - coaching pentru sanatateAi nevoie de un health coach dacă:

1. Te simți rău și sănătatea ta se degradează cu fiecare zi, chiar dacă dar nu ești încă sigur ce este în neregulă?

În plus față de consultația la medicul tău personal, un health coach va săpa mai adânc în ceea ce privește problemele cu care te confrunți, ajungând la rădăcina dezechilibrului tău și găsind noi modalități de a te ajuta să te simți bine din nou. De la oboseală și energie scăzută la probleme digestive, acnee, obezitate etc, un health coach te va ghida pentru a face ajustări durabile în stilul de viață, ajustări care vor rezolva probleme aparent minore dar care ar putea avea efecte majore asupra sănătății!

2. Ai mai multe șanse de a-ți realiza obiectivele, atunci când beneficiezi de susținere, orientare și responsabilizare?

Fie că este vorba despre poftele tale care te copleșesc sau despre găsirea motivației de a ține pasul cu noile schimbări, un health coach te poate ajuta să găsești modalitatea prin care să faci progrese spre obiectivele tale.

3. Dorești să-ți îmbunătățești dieta și stilul de viață, dar nu știi sigur de unde să începi? Ai încercat și auzit multe, te schimbi de la o zi la alta, în funcție de ce auzi mai nou?

Un health coach cu abordare holistică, te poate ajuta sa iei lucrurile pas cu pas și să ghidează spre un plan alimentar care funcționează cel mai bine pentru mintea, trupul și sufletul tău.

Doresc servicii de coaching pentru sănătatea mea!

4. Te-ai săturat de dietă, de privare, de frustrarea care vine cu încercarea de a pierde în greutate?

Health coaching - coaching pentru sanatateDacă ai încercat fiecare dietă de sub soare și ești descurajat de rezultate, un health coach te poate ajuta să te reconectezi cu obiectivele principale și să descoperi ce te împiedică să le realizezi. Sănătatea nu este doar despre nutriție - de fapt, pierderea în greutate vine cu o varietate de provocări legate de stilul de viață, pe care un coach antrenat te poate ajuta să le abordezi în condiții de siguranță, astfel încât să poți scăpa de greutatea excesivă pentru totdeauna.

5. Vrei să fii o influență pozitivă asupra sănătății celor dragi din jurul tău?

Prima ta prioritate ar trebui să fie stabilirea de obiceiuri sănătoase pentru tine, și astfel, să devii un model pentru familia ta. Un health coach te poate ajuta să îți recapeți propria sănătate și să-i inspiri și pe alții de-a lungul călătoriei tale, indiferent dacă este familia ta, comunitatea ta, sau cei ale căror vieți le atingi prin munca ta.

6. Cauți o abordare mai personală a sănătății?

Dacă mergi din medic în medic, ai epuizat sursele de pe internet și ești copleșit de toate informațiile de acolo și nu știi ce să mai crezi sau să faci, atunci ai nevoie de un health coach. Acesta îți va întocmi un plan personalizat de redobândire a sănătății durabile.

Ce trebuie să faci?

Stabilește o întâlnire (office@coachinglasuperlativ.ro sau coachinglasuperlativ@gmail.com - te poți programa și telefonic, la 0748210397 - între orele 10-17), discută, vezi dacă rezonezi și îți place, daca ești dispus să te angajezi la drum. Apoi, în funcție de nevoile tale și de prima discuție, vei opta pentru programul de 3 luni cu sedințe săptămânale, sau cel de 6 luni, cu o ședință la 2 săptămâni.

 

Află mai mult despre acest serviciu de coaching:

Numele*:
Adresa de email*:
Sunt de acord să fiu contactat prin email și/sau telefonic
Telefon:
Mesaj (scrie aici care este situația pentru care cauți o rezolvare)*:
Întrebare de securitate: Cate culori are un semafor? (raspundeti in cifre)
Răspuns la întrebarea de securitate*:
Holistic Life Coaching

Holistic Life Coaching

Un coach va face pentru mintea ta ceea ce un antrenor personal va face pentru corpul tău.
Află mai mult »
NLP Coaching

NLP Coaching

Esența procesului de NLP coaching este cercetarea interacțiunii dintre obiective, credințe si valori și felul cum acestea ne influențează viața.
Află mai mult »
Business Coaching

Business Coaching

Rolul unui bussines coach este de a antrena proprietarii de afaceri oferindu-le orientare, sprijin, responsabilitate și încurajare.
Află mai mult »
Secret Coaching

Secret Coaching

Secret coaching-ul este o îmbinare originală între coaching și mistery shopping. Procesul de coaching trebuie să urmeze imediat după cel de mistery shopping,altfel se transformă totul într-un instrument de spionaj neaducător de beneficii.
Află mai mult »
Health Coaching

Health Coaching

În loc de a prescrie o dieta un health coach va construi programe de wellness individualizate pentru a satisface nevoile clienților lor.
Află mai mult »
Group Coaching

Group Coaching

Coaching-ul de grup este un spațiu de conversație intimă, axat pe stabilirea obiectivelor, aprofundarea gradului de conștientizare în jurul problemei-cheie, luarea de măsuri, responsabilizare
Află mai mult »
Spiritual coaching

Spiritual coaching

Esența coachingului spiritual este descoperirea și îmbrățișarea măreției adevăratei tale identitati.
Află mai mult »
Coaching pentru adolescenți

Coaching pentru adolescenți


„Adolescenții nu sunt monștri. Ei sunt doar oameni care încearcă să învețe cum să-și facă loc în rândul adulților , care, probabil, nu sunt nici ei atât de siguri de ei înșiși” (Virginia Satir)
Află mai mult »
Cum se țin ședințele?

Ședințele se țin individual, față în față, pe Skype sau la telefon (doar în timpul săptămânii).

Cele de grup se vor ține la o locație ce va fi comunicată participanților.

Secret coaching-ul se va ține la locația indicată de solicitant.

Cum îți faci programare?

Pentru a-ți face o programare, îmi poți scrie la una dintre adresele de mail: office@coachinglasuperlativ.ro sau coachinglasuperlativ@gmail.com .

De asemenea, te poți programa telefonic, la 0748210397 (poți suna între orele 10-17; dacă nu răspund pe loc, trimite-mi un SMS și te voi suna înapoi).

Vino la o ședință de coaching
  • Dacă ești în căutarea unui răspuns, ești blocat într-o anumită situație, cauți ceva cu îndârjire
  • Te simți depăsit, obosit, deprimat, fără țel și bucurie în viață
  • Îți dorești performanță, evoluție în bussines sau viața profesională, în relațiile personale
  • Îți pui întrebări existențiale 
  • Dorești să fie ascultat fără a fi judecat