Coaching la Superlativ
Integrative Nutrition Health Coach (INHC)

office@coachinglasuperlativ.ro

Despre Info Servicii Evenimente Blog #1000 Esente de viata Resurse Contact

Dacă ai ajuns pe această pagină probabil că ești în căutarea unui răspuns.

magda-dragan-coach-la-superlativ

  Am observat că aproape întotdeauna, cei cu care fac ședințele de coaching se blochează la următoarea intrebare ( întrebare pe care le-o pun încă de la prima ședință):  "Cine ești tu? Spune-mi ceva despre tine!"

Când le pun întrebarea, oamenii încep dintr-o data să vorbească repede, agitat, spun cuvintele doar pe jumătate, se disociază de tot ce spun, se fâstâcesc și până la urma încep să-mi înșire ce școli au făcut, ce job au, ce statut social si ce probleme au.

"Bine, bine, dar cine ești tu? Că sunt sigura că tu nu ești diplomele tale, jobul tău, problemele tale...cine ești tu? " 

Și de aici încolo se lasă o tăcere lungăăăăă și răspunsul vine, uimit și șoptit : " Păi .....nu știu...cine sunt? nu știu...."

 

Iată ca aici trebuie să vă spun eu cine sunt. Orice ți-aș spune despre mine ar fi doar niște caracteristici ale mele, nu Sinele meu real. Ar fi imagini ( pe care le-am făcut  eu, parinții, societatea, familia, școala, tu) despre mine. Dar nu aș fi eu. 

Dincolo de toate acestea, sunt un spirit liber, infinit, trimis pe pământ cu misiunea de a se vindeca ajutând pe alții să se vindece. Un spirit liber și infinit, parte din Dumnezeu, care cu fiecare zi caută Adevărul, Lumina.

Până când nu aliniem corpul, mintea, sufletul , gândurile, emoțiile si acțiunile noastre la MISIUNEA noastră, nu vom înțelege cine suntem și fiecare zi ne va duce mai departe de Sinele nostru, rătăcind la mare distanță, nefericiți si goi, căutîndu-ne și amăgindu-ne cu felurite răspunsuri la arzătoarea întrebare a sufletului oricărui om: "cine sunt eu?"

Încă de mică am știut că sunt mai mult decât mi se cere să fiu, decât mi se impune să fiu, decât "trebuie" să fiu. Iar faptul că am uitat să-mi ascult sufletul pentru a fii acceptată, aprobată, validată, sigură, confortabilă, ghidată, manipulată, recompensată...faptul acest m-a dus foarte departe de mine și m-a aruncat în brațele agoniei, agonia căutării propriei mele identități.

Nu a fost și nu este un drum ușor. Pentru că este un drum contra curentului. Pentru că aruncă cu pietre exact cei mai dragi ție, care ai vrea să te susțină si să te încurajeze. Pentru că drumul spre tine, mai ales atunci când vii de foarte departe, este un drum al singurătății.

Dar fiecare pas spre tine ca ființă spirituală, fiecare pas pe acest drum merită din plin. Și cu fiecare zi ești mai aproape de tine, de misiunea ta, de pace, de cunoaștere. Și te simți liber, împăcat, fericit si ...simplu. Te simți lumina și iubire.

Și așa și este!

 

Pentru cei care doresc să știe și competențele si pregătirea pe care o am, îi invit într-un spațiu destinat descrierii mele prin prisma diplomelor, școlilor, imaginilor construite despre mine.

 

Diploma NLP Practitioner ARONLP - Magda Drăgan Diploma NLP Practitioner EANLP - Magda Drăgan Diploma absolvire Școala de Coaching Morpheus - Magda Drăgan

Diploma formare psihopedagogie - Magda Drăgan Diploma autor Nursing - Magda Drăgan

Daca vrei sa lucrezi cu mine, mă poti contacta pe mail la coachinglasuperlativ@gmail.com sau la telefon 0748 210 397. Dacă nu răspund imediat, probabil că sunt într-o ședință de coaching și, dacă îmi dai un SMS, te voi suna înapoi.

Comentarii pentru aceasta pagina:

( Cornelia - 22 Februarie 2017, 20:48 )
" cu cine trebuie sa vorbesc daca vreau sa urmez o sesiune de nutritie pentru echilibrare psihica ? "

Adauga comentariu

Intrebare de securitate:

Cate litere contine cuvantul "solutie"? (raspundeti in cifre)


Cum se țin ședințele?

Ședințele se țin individual, față în față, pe Skype sau la telefon (doar în timpul săptămânii).

Cele de grup se vor ține la o locație ce va fi comunicată participanților.

Secret coaching-ul se va ține la locația indicată de solicitant.

Cum îți faci programare?

Pentru a-ți face o programare, îmi poți scrie la una dintre adresele de mail: office@coachinglasuperlativ.ro sau coachinglasuperlativ@gmail.com .

De asemenea, te poți programa telefonic, la 0748210397 (poți suna între orele 10-17; dacă nu răspund pe loc, trimite-mi un SMS și te voi suna înapoi).

Vino la o ședință de coaching
  • Dacă ești în căutarea unui răspuns, ești blocat într-o anumită situație, cauți ceva cu îndârjire
  • Te simți depăsit, obosit, deprimat, fără țel și bucurie în viață
  • Îți dorești performanță, evoluție în bussines sau viața profesională, în relațiile personale
  • Îți pui întrebări existențiale 
  • Dorești să fie ascultat fără a fi judecat