Coaching la Superlativ
Integrative Nutrition Health Coach (INHC)

office@coachinglasuperlativ.ro

Despre Info Servicii Evenimente Blog #1000 Esente de viata Resurse Contact

Aveam 1,80 înălțime. Și, până acum vreo 15 ani,  atâtea kilograme cât să nu pot să port o rochie pentru că îmi ieseau oasele prin ea de slabă ce eram. Acum am aceeași înălțime și atâtea kilograme cât să-mi fie greu să-mi gasesc ceva de îmbrăcat oriunde.

Kilogramele în plus sunt ca o rană la vedere. Pe care o porți în văzul tuturor. Tocmai de aceea doare așa tare. Pentru că de multe ori oamenii judecă, etichetează, știu ei mai bine de ce ești așa, cu siguranță ești praf dacă ai ajuns aici. Este ca și cum cancerul din interior s-ar vedea, l-ai purta la vedere, și semenii tăi te-ar arăta cu degetul și și ar emite judecăți despre tine. Este ca o rană la vedere pe care o ating toți...nu ai cum să o ascunzi. O rană, ca să se vindece, trebuie să nu o mai atingi. Iar oamenii care au făcut din alimentație o virtute (nu o formă de respect față de sine) sunt cei mai cruzi.

Nu m-am grăbit să mă vindec de această rană, pentru că am știut că este o rană din neiubire. Și am știut că se cere îngrijită până când învăț iubirea. Mi-a trebuit mult timp să înțeleg asta. Timp în care doar am urât această rană, m-am luptat cu ea...iar ea s-a adâncit de atâta neiubire și ură. 

Acum am învățat să o iubesc, să o accept, să înțeleg ce vrea să-mi spună ( și AICI îî ajut și pe alții să-i înțeleagă limbajul secret).

Astăzi sunt fericită pentru că i-am înțeles limbajul.. deși mi-a luat 15 ani...și nici nu era așa greu pentru că în spatele a tot ce doare, de fapt este limbajul iubirii care se cere învățat. Unii înțeleg asta mai repede, altora le ia 15 ani să se iubească....alții merg 40 de ani în pustie și mor acolo...fără a ajunge la iubire.

(am înțeles cum să pun în cuvinte toate acestea, inspirată de expresia "nu mă grăbesc să mă vindec" folosit de Anca Constantin)

 

Daca vrei sa lucrezi cu mine, mă poti contacta pe mail la coachinglasuperlativ@gmail.com sau la telefon 0748 210 397. Dacă nu răspund imediat, probabil că sunt într-o ședință de coaching și, dacă îmi dai un SMS, te voi suna înapoi.

Nu exista comentarii pentru aceasta pagina.

Adauga comentariu

Intrebare de securitate:

Care este rezultatul adunarii 8+3?


Cum se țin ședințele?

Ședințele se țin individual, față în față, pe Skype sau la telefon (doar în timpul săptămânii).

Cele de grup se vor ține la o locație ce va fi comunicată participanților.

Secret coaching-ul se va ține la locația indicată de solicitant.

Cum îți faci programare?

Pentru a-ți face o programare, îmi poți scrie la una dintre adresele de mail: office@coachinglasuperlativ.ro sau coachinglasuperlativ@gmail.com .

De asemenea, te poți programa telefonic, la 0748210397 (poți suna între orele 10-17; dacă nu răspund pe loc, trimite-mi un SMS și te voi suna înapoi).

Vino la o ședință de coaching
  • Dacă ești în căutarea unui răspuns, ești blocat într-o anumită situație, cauți ceva cu îndârjire
  • Te simți depăsit, obosit, deprimat, fără țel și bucurie în viață
  • Îți dorești performanță, evoluție în bussines sau viața profesională, în relațiile personale
  • Îți pui întrebări existențiale 
  • Dorești să fie ascultat fără a fi judecat