Coaching la Superlativ
Integrative Nutrition Health Coach (INHC)

office@coachinglasuperlativ.ro

Despre Info Servicii Evenimente Blog #1000 Esente de viata Resurse Contact

În era internetului, deseori folosim facebook-ul sau alte canale pentru a ne crea o imagine ideală, așa cum nu e în realitate. Pentru a poza în fericiți, perfecți și deștepți.

Rubrica de exerciții de fericire nu are acest scop...ci are ca scop o încercare de a găsi frumosul real din fiecare zi, de a exersa starea de a fi fericit într-o lume care ne poate copleși cu motive de nefericire. De a ne reânvia abilitatea de a fi fericiți, de a ne-o exersa și de a ne obișnui să vedem și frumosul din viața noastră de zi cu zi.

Am simțit nevoia să spun asta pentru că azi e prea-plin în suflet de iubi. Și dacă aș scrie de cîte ori aș simți asta despre el poate ați începe să intrați la bănuieli și să credeți că este o utopie.

Iubi nu este o utopie, este o realitate. O realitate pe care nu știu cum de m-am calificat să o merit. Pentru că dacă mă întorc în timp, nu luam notă de trecere atunci când ne-am cunoscut.

Dupa 16 ani de când ne cunoaștem, 9 ani de căsnicie și  6 ani de părințeală, după cursuri și școli nenumărate, după multă muncă cu mine insămi (de renovat și reparat prin interior) am înțeles că dacă intri într-o relație incomplet și nefericit cu tine, ai mari șanse să eșuezi, să ai standarde scăzute în găsirea partenerului, să aștepți de la el să te facă fericită. Toate acestea sunt rețete sigure de eșec. Adică atunci când îți găsești jumătatea cum se zice. Asta înseamnă implicit că și tu și el sunteți doar niște jumătăți, nu întreguri de sine stătătoare. Și toată viața vei aștepta de la celălalt să te întregească (și reciproc). Cum ar fi să fim fiecare întregi și întâlnirea noastră  să potențeze, să dubleze ceea ce avem? Să știm fiecare dintre noi să fim fericiți în pielea noastră fără să punem pe celălalt povara fericirii noastre?

De exemplu, dacă sunt o persoană care nu știu să găsesc singură feicirea și bucuria în viața de zi cu zi, cum m-ar putea face fericită soțul meu?Dacă eu nu mă iubesc și respect, de ce aș aștepta de la el să o facă?

Toate aceste premise ale eșecului le-am avut. Plus faptul că o lume întreagă a fost împotriva relației noastre, transformând totul într-o telenovelă din categoria "viața bate filmul".

Și cu toate acestea, am rezistat, ne iubim cu fiecare zi mai mult, mai altfel, mai profund, mai înțelept. De aceea spuneam.  că îmi este prea-plin azi de iubi în suflet. Pentru că lucrul acesta a fost posibil datorită imensei răbdări de care a dat dovadă, blândețe aproape anormală, totul secondat de o iubire sinceră și profundă. Alături de el am găst mediul necesar să mă metamorfozez de la omidă până la fluture. Să stiți că nu este un proces ușor, este extrem de dificil atât pentru viitorul fluture, dar și pentru partenerul martor al procesului. Este ca și cum femeia cu care s-a căsătorit se transformă, și devine alta pentru 2 ani, apoi evoluează și devine și mai alta, și tot așa, încât te poate bulversa și să nu mai știi pe cine ai alături și cu cine te-ai căsătorit de fapt. Orice clipă lipsită de iubire autentică poate compromite rezultatul pentru totdeauna. 

Este deja martie, luna în care în viața mea s-au produs cele mai multe transformări, așa cum se produc în natură. Martie este pentru mine luna disperării, a morții, dar și a vieții și a iubirii, a nașterii și a veșniciei. De aceea, cam toată luna sufletul îmi este prea plin de iubi, de copil, de dor, de mama, de jale, de bucurie și de recunoștință.

Mulțumesc iubi că ai avut atâta răbdare și iubire din care mi-au crescut cele mai frumoase aripi de fluture.

Și da, acesta este un motiv de imensă fericire azi și oricând.  fluture

Daca vrei sa lucrezi cu mine, mă poti contacta pe mail la coachinglasuperlativ@gmail.com sau la telefon 0748 210 397. Dacă nu răspund imediat, probabil că sunt într-o ședință de coaching și, dacă îmi dai un SMS, te voi suna înapoi.

Nu exista comentarii pentru aceasta pagina.

Adauga comentariu

Intrebare de securitate:

Cate litere contine cuvantul "solutie"? (raspundeti in cifre)


Cum se țin ședințele?

Ședințele se țin individual, față în față, pe Skype sau la telefon (doar în timpul săptămânii).

Cele de grup se vor ține la o locație ce va fi comunicată participanților.

Secret coaching-ul se va ține la locația indicată de solicitant.

Cum îți faci programare?

Pentru a-ți face o programare, îmi poți scrie la una dintre adresele de mail: office@coachinglasuperlativ.ro sau coachinglasuperlativ@gmail.com .

De asemenea, te poți programa telefonic, la 0748210397 (poți suna între orele 10-17; dacă nu răspund pe loc, trimite-mi un SMS și te voi suna înapoi).

Vino la o ședință de coaching
  • Dacă ești în căutarea unui răspuns, ești blocat într-o anumită situație, cauți ceva cu îndârjire
  • Te simți depăsit, obosit, deprimat, fără țel și bucurie în viață
  • Îți dorești performanță, evoluție în bussines sau viața profesională, în relațiile personale
  • Îți pui întrebări existențiale 
  • Dorești să fie ascultat fără a fi judecat