Coaching la Superlativ
Integrative Nutrition Health Coach (INHC)

office@coachinglasuperlativ.ro

Despre Info Servicii Evenimente Blog #1000 Esente de viata Resurse Contact

În ultimile zile am văzut, auzit și cunoscut atâția oameni care sunt acordați cu pasiunea lor în viață, care inspiră și schimbă lumea în jurul lor...și nu este un slogan gol și motivațional...oamenii aceștia chiar lsă o urmă pe unde trec, lucrurile sunt diferite după ce trec ei pe acolo, viețile altora se schimbă. 

O fată fără mâini cântă cu degetele de la picioare la pian (și lucrurul acesta a fost posibil pentru că o femeie a adoptat-o de la 2 luni, deși s-a născut fără mâini și proprii părinți au abandonat-o din cauza acesta), o altă fată fără picioare ajunge gimnastă, joacă baschet (și asta a fost posibil tot datorită unor oameni cu suflet mare care au înfiat-o deși era fără picioare)o profesoară de matematică din mult hulitul sistem de învățământ românesc este nominalizată la premiul Nobel pentru educație datorită metodei  inedite prin care îi îndrăgostește pe copii de matematică, alte 15 femei pe care le-am ascultat ieri în cadrul unei conferințe au făcut lucruri impresionante (printre altele fac posibil Festivalul Enescu cu o tradiție din 1958, fac posibil să ajungă învățători și profesori în cele mai îndepărtate cătune ale Romăniei, fac economie socială prin care oferă locuri de muncă respinșilor societății din cauza dizabilităților, duc tradiția și renumele covoarelor românești peste hotare chiar daca statul și mafia de la noi au pus pe butuci fabrica de la Cisnădie etc).

Făcând o recapitulare la acești oameni-inspirație care mi-au ieșit în cale, am văzut că toate sunt femei. O dovadă în plus că ierarhizările și subordonările femei bărbați sunt departe de orice realitate. Omul și puterea lui sunt inegalabile...atunci când este aliniat cu sine și nu există nici o disonanță între sine și ceea ce face, câmd există interes care transcende și dincolo de propria persoană.

Mie oamenii aceștia mi-au dat o stare de foarte bine...am scris și aici despre ei, poate cineva are nevoie de un impuls, de curaj, de o altă perspectivă, de a-și aminti cât de valoros/valoroasă este.

Hai să fim!

Daca vrei sa lucrezi cu mine, mă poti contacta pe mail la coachinglasuperlativ@gmail.com sau la telefon 0748 210 397. Dacă nu răspund imediat, probabil că sunt într-o ședință de coaching și, dacă îmi dai un SMS, te voi suna înapoi.

Nu exista comentarii pentru aceasta pagina.

Adauga comentariu

Intrebare de securitate:

Care este rezultatul adunarii 8+3?


Cum se țin ședințele?

Ședințele se țin individual, față în față, pe Skype sau la telefon (doar în timpul săptămânii).

Cele de grup se vor ține la o locație ce va fi comunicată participanților.

Secret coaching-ul se va ține la locația indicată de solicitant.

Cum îți faci programare?

Pentru a-ți face o programare, îmi poți scrie la una dintre adresele de mail: office@coachinglasuperlativ.ro sau coachinglasuperlativ@gmail.com .

De asemenea, te poți programa telefonic, la 0748210397 (poți suna între orele 10-17; dacă nu răspund pe loc, trimite-mi un SMS și te voi suna înapoi).

Vino la o ședință de coaching
  • Dacă ești în căutarea unui răspuns, ești blocat într-o anumită situație, cauți ceva cu îndârjire
  • Te simți depăsit, obosit, deprimat, fără țel și bucurie în viață
  • Îți dorești performanță, evoluție în bussines sau viața profesională, în relațiile personale
  • Îți pui întrebări existențiale 
  • Dorești să fie ascultat fără a fi judecat