Coaching la Superlativ
Integrative Nutrition Health Coach (INHC)

office@coachinglasuperlativ.ro

Despre Info Servicii Evenimente Blog #1000 Esente de viata Resurse Contact

Recunosc un tipar în viața mea (și probabil că mulți alții l-ar putea observa): de câte ori am căutat ceva, întâi a trebuit să fac un lung și mare ocol, să fac un drum la propriu sau la figurat. Niciodată nu am ajuns aproape decât după ce am plecat departe. Și, întotdeauna, cee ce căutam era foarte aproape. Dar nu am putut vedea asta decât dupa căutări departe și întoarceri aproape.

Nu știu de ce este așa, nu știu dacă așa este la mine sau așa e "regula", nici nu contează.

Mai exact, ca să-l citez pe unul dintre preferații mei: "Soluția, răspunul e în preajma ta, dar pentru a o descoperi ai nevoie de intervenția salutară a unui "străin", străin de țara ta, de religia ta, de limba ta, de cultura ta. Imediatul "comorii" se dezvăluie ca beneficiu al "străinătății", al unei temporare înstrăinări de sine și de mediul tău familiar"(Andrei Pleșu)

Astăzi m-am întors de departe și am descoperit comoara de aproape. E parte din mine, copilul care am fost. Și e dincolo de sintagma poate prea uzitată și puțin înțeleasă de "copil interior". Îi voi da acelui copil ce nu a primit și îi voi face dreptate.

Iar pentru asta sunt fericită, fericită de întoarcere după ani lungi de pribegie. Și la fel de fericită ca și cum sunt din nou mamă, dar de data asta mama unei fetițe: fetița care am fost eu atunci.Mai jos, o poză a comorii pe care am desoperit-o (aproape) înăutru, după ce am pribegit departe          

                                              .eu copil  eu acum

 

 

Daca vrei sa lucrezi cu mine, mă poti contacta pe mail la coachinglasuperlativ@gmail.com sau la telefon 0748 210 397. Dacă nu răspund imediat, probabil că sunt într-o ședință de coaching și, dacă îmi dai un SMS, te voi suna înapoi.

Nu exista comentarii pentru aceasta pagina.

Adauga comentariu





Intrebare de securitate:

Care este rezultatul adunarii 8+3?


Cum se țin ședințele?

Ședințele se țin individual, față în față, pe Skype sau la telefon (doar în timpul săptămânii).

Cele de grup se vor ține la o locație ce va fi comunicată participanților.

Secret coaching-ul se va ține la locația indicată de solicitant.

Cum îți faci programare?

Pentru a-ți face o programare, îmi poți scrie la una dintre adresele de mail: office@coachinglasuperlativ.ro sau coachinglasuperlativ@gmail.com .

De asemenea, te poți programa telefonic, la 0748210397 (poți suna între orele 10-17; dacă nu răspund pe loc, trimite-mi un SMS și te voi suna înapoi).

Vino la o ședință de coaching
  • Dacă ești în căutarea unui răspuns, ești blocat într-o anumită situație, cauți ceva cu îndârjire
  • Te simți depăsit, obosit, deprimat, fără țel și bucurie în viață
  • Îți dorești performanță, evoluție în bussines sau viața profesională, în relațiile personale
  • Îți pui întrebări existențiale 
  • Dorești să fie ascultat fără a fi judecat